• >
  • Home
  • >
  • Dagattracties

Circuit Zolder

Terug naar overzicht

Circuit Zolder
Terlaemen 30
3550 Heusden-Zolder
België
Tel. +32 11 85 88 88
info@circuit-zolder.be
www.circuit-zolder.be

https://www.circuit-zolder.be/

Volg ons op
       
MEER ACTIVITEITEN
 
Circuit Zolder

Circuit Zolder

Wat is Circuit Zolder?

Circuit Zolder is een 70 ha groot domein én een 30 personen tellende organisatie, waarvan de activiteiten zich situeren in :

• Het uitbaten van het domein, rekening houdend met de ruime omgeving.
• Het runnen van kampioenschappen, wedstrijden en trainingen.
• Het organiseren van MICE

Missie

Circuit Zolder wil de Europese top van auto-, motor-, fiets- en X-sport evenementen en opleidingen op innoverende manier brengen naar een breed publiek en zo meehelpen aan de economische, sportieve en toeristische ontwikkeling van de regio, en dit op een onafhankelijke en integere manier.

Merken of bedrijven die hun naam verbinden met Circuit Zolder of met één van de nationale of internationale organisaties, creëren voor zichzelf daadwerkelijk een uniek imago. Gedurende het hele jaar biedt Circuit Zolder zijn partners de gelegenheid om in een unieke en dynamische omgeving promotionele acties en PR-activiteiten te ontplooien te ontplooien tijdens verschillende evenementen zoals de Belcar Endurance, FIA ETRC Truck Grand Prix, DTM, IDM, 24 Hours of Zolder, American Festival Nascar Finals etc.

Jaarlijks bezoeken meer dan 400.000 toeschouwers uit binnen- en buitenland Circuit Zolder. Dankzij de uitstekende bereikbaarheid, de prachtige ligging en de voortreffelijke accommodatie biedt Circuit Zolder exclusieve hospitality mogelijkheden.

Het succes van Circuit Zolder is een combinatie van het unieke aanbod van diverse wereldevenementen en de ideale locatie va het Circuit. Het circuit is gesitueerd vlakbij de kruising van de E313 (Hasselt-Antwerpen) en de E314 (Aken-Brussel). Dit is op minder dan 100km van grote steden zoals Antwerpen, Brussel, Luik, Aken en Eindhoven.

www.circuit-zolder.be

Circuit Zolder
Circuit Zolder
Circuit Zolder