• >
  • Home
  • >
  • Dagattracties

Saraland
Molenheidestraat 31
3530 Houthalen-Helchteren
België
Tel. 011 52 10 48
info@saraland.be
www.saraland.be

zie website: www.saraland.be

Volg ons op
 
MEER ACTIVITEITEN
 
Saraland

Saraland

Beleef een waanzinnige dag op Saraland!
De leukste en spannendste dag beleef je op Saraland met 25.000m² indoor & outdoor speelplezier. Met 4 topattracties is er voor elk kind speelplezier verzekerd!

De binnenspeeltuin
Overdekt spelen, springen, klimmen, klauteren en glijden. Een binnenspeeltuin waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op één van de 35 speeltoestellen, glij van één van de 25 glijbanen en nog zoveel meer.

Het indoor zwemparadijs
Kleuters en peuters worden echte waterratten na een bezoekje aan het kabouterbad met zijn kleurrijke glijbaantjes, borrelende paddenstoelen en pletsende fonteintjes. Blussende kabouters, water spuwende dieren en 32°C zorgen voor groot jolijt! Oudere kinderen zullen zich zeker amuseren in de vier snelle glijbanen. Wie durft het aan om van de groene glijbaan te gaan?

De indoor minigolf ‘De Mijn’
Pas op voor de gevaren in ‘De Mijn’! De geur-, licht-, bewegings- en geluidseffecten langs het parcours zorgen voor een waar avontuur, spannend en keitof! Deze geheel gethematiseerde minigolf is een topattractie die tot ieders verbeelding spreekt.

Nieuw in Saraland: Family Virtual Reality
Zet je VR-bril op en daag je vrienden uit in een knotsgekke Family VR ervaring! Maak het snelste de lekkerste hamburgers, verdedig jouw toren en zoveel meer. Versla je vrienden en verhoog steeds opnieuw je persoonlijke score!

Saraland
Saraland
Saraland
Limburgpas

Voordelen met je Limburgpas!

15% korting op de indoor minigolf en voor de binnenspeeltuin krijgen de ouders gratis toegang
(t.w.v. €4). Niet geldig voor groepen.