• >
  • Home
  • >
  • Dagattracties

Kasteeltuinen Arcen

Terug naar overzicht

Kasteeltuinen Arcen
Lingsforterweg 26
5944 BE Arcen
Nederland
Tel. +31 (0) 77 473 60 10
info@kasteeltuinen.nl
www.kasteeltuinen.nl

Kasteeltuinen Arcen opent op11 mei 2021 weer de poorten voor een nieuw seizoen.
In het seizoen is Kasteeltuinen Arcen dagelijks geopend van 10 tot 18 uur.

Volg ons op
 
MEER ACTIVITEITEN
 
Kasteeltuinen Arcen

Kasteeltuinen Arcen

 Kasteeltuinen Arcen

Een park om lief te hebben
Kasteeltuinen Arcen, gelegen in het pittoreske dorpje Arcen in de prachtige Maasduinen van Noord-Limburg, is het mooiste bloemen- en plantenpark van Limburg. Prikkel uw zintuigen, beleef de historie en ontdek de vele unieke tuinen die zijn aangelegd rondom een historische buitenplaats met een 17e eeuws kasteel. Een uniek dagje uit voor jong en oud!

 

Natuurlijk dagje uit
Ontdek de tuinen en natuurlijke pracht van de seizoenen. Tijdens een wandeling door het park kan genoten worden van geur en kleur in de tuinen en van de vele vijverpartijen en watervallen. Het barokke Rosarium is met meer dan 8.000 rozenstruiken een ware rozenpracht. Slenterend door het Bamboebos en de Oosterse Watertuin waan je je in Zuidoost Azië. Of geniet van de kleinere gethematiseerde tuinen zoals de Italiaanse tuin en de Japanse tuin. Elke tuin biedt een nieuwe, groene ervaring! Maak uw dag uit compleet met een heerlijke lunch of kop koffie in een van de restaurants met prachtig uitzicht op de tuinen of het kasteel.

 

Ook voor kinderen is er volop plezier!
Kinderen gaan op ontdekkingstocht met de speurtocht. Ze ontdekken op een speelse manier alle bijzondere plekken met leuke weetjes over het kasteel en de tuinen. Bij de Bergtuin kunnen kinderen een balletje slaan op de avontuurlijke midgetgolfbaan of ze leven zich uit op het speelstrand met trekvlot. En in de Aaiweide knuffelen en voeren ze de liefste diertjes.

 

Altijd wat te beleven
Gedurende het seizoen vinden er met regelmaat extra activiteiten plaats in het park. Denk aan exposities, bloemenfestivals en veel meer. Een bijzonder evenement dat u niet mag missen is Enchanted Gardens. Dit is een betoverend lichtkunstfestival dat plaatsvindt in de avonden van 14 t/m 30 oktober 2022. Kijk voor de agenda op www.kasteeltuinen.nl.

 

Meer informatie: www.kasteeltuinen.nl

 

Kasteeltuinen Arcen
Kasteeltuinen Arcen
Kasteeltuinen Arcen
Limburgpas

Voordelen met je Limburgpas!

10% korting p.p. op het reguliere tarief

Niet geldig tijdens Elfia en avondopenstellingen tijdens Enchanted Gardens.